Wat doet Avouch Management Search voor u?

U bent noodgedwongen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit kan komen door de economische crisis, maar ook door teruglopende marges door zware concurrentie of verplaatsen van werk naar andere locaties binnen of buiten Europa. Of .... noemt u maar een goede andere reden. In ieder geval heeft u nu behoefte aan een luisterend oor en daaraan gekoppeld een goed advies en begeleiding naar een nieuwe toekomst, buiten uw huidige werkgever.

Maar.... tot nu toe heeft u al lange tijd niet meer gesolliciteerd of bent u al jaren niet meer van baan veranderd.
Hoe gaat zoiets? Uw werkgever weet waarschijnlijk wel hoe je mensen aanneemt, maar afscheid nemen en begeleiden naar een nieuwe uitdaging buiten de organisatie is een ander verhaal. Een ding staat als een paal boven water: er is geen toekomst meer in de samenwerking tussen u en uw werkgever en u zult toch verder moeten.  

Wij zullen uw informatie discreet behandelen en zonder uw medeweten wordt er geen verslag gedaan over de inhoud van de contacten naar wie dan ook. Uw ambitie is onze uitdaging.  
Wij werken uitsluitend vanuit een persoonlijke benadering, waarbij soms groepsgewijze voorlichting een onderdeel kan uitmaken van een verder persoonlijk contact. Hoe we dat doen? Kijk dan verder bij Werkwijze.

Contact
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en diensten die we u kunnen bieden op het gebied van Management Search?

We gaan graag een gesprek met u aan. U kunt ons bereiken op: +31 33 4 690 117