Partners & Associates

Wij maken bewust onderscheid tussen Associate Partners & Associates:

ASSOCIATE PARTNER:

De 2 Associate Partners Arie Rietveld en Richard Gerestein, zijn mede-eigenaar en beleidsbepalend binnen Avouch Management Search. De Associate Partner heeft alle kenmerken van de Associate: is zelfstandig ondernemer, beschikt over een bewezen succesvol trackrecord binnen zijn of haar vakgebied, is bewezen betrokken en betrouwbaar. De Associate Partner beschikt over een goed onderhouden, actueel netwerk aan potentiële kandidaten, opdrachtgevers en overige contacten.

Arie Rietveld (associate partner)

Arie Rietveld (1964) begon zijn loopbaan bij de Koninklijke Landmacht en vervulde diverse leidinggevende functies binnen de logistiek bekleedde. In 1993 werd hij voor de Verenigde Naties (UNPROFOR) uitgezonden naar voormalig Joegoslavië. Bij terugkeer in Nederland volgde een specialisatie als opleidingsbegeleider en coach voor de vakopleiding van de KMA/KMS, gaf hij vier jaar training aan officieren en onderofficieren.

Om door te groeien in het vakgebied, verliet hij in 2001 het Ministerie van Defensie en werd actief in de zakelijke wereld van leiderschap, advies, recruitment en coaching. Eerst in samenwerking met Schuylenborgh Adviseurs, vervolgens als partner bij Waerdenborgh en als Associate Partner bij Avouch Management Search. Daarnaast raakte hij betrokken bij de directie van het Leger des Heils in de rol van Hoofd Algemene Zaken. 

In 2009 volgde Arie de leergang Professioneel Coachen en in 2010 de opleiding tot Certified Trainer 7Life Languages (7LL). Arie staat voor ondernemende betrekkingen en oprechte verbindingen tussen mens en organisatie. Als adviseur en coach is hij onder andere actief voor bedrijven zoals KPN, Bosman, de NS, DHV en de Gemeente Rotterdam. Zijn benadering is betrokken, persoonlijk, enthousiast en integer. 

In zijn vrije tijd is Arie Rietveld als vrijwilliger bestuurlijk betrokken bij verschillende organisaties: secretaris van de Plaatselijke Commissie van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij, station Elburg en bestuurslid van de Stichting Historische Collectie Regiment Bevoorrading & Transporttroepen. 

Richard Gerestein (associate partner)

Richard Gerestein (1962) startte Avouch Management Search en Avouch IT Recruitment in 2000. Komende vanuit de algemene werving en selectie, ontstond de behoefte om een gespecialiseerde werving en selectiepraktijk op te zetten, gericht op de ICT en Telecommunicatie branche. Avouch IT Recruitment was een feit en onder deze formule bemiddelt Avouch sinds 2000 HBO en WO werk en denkniveau op vaste posities bij haar relaties. Daarnaast werd in het voorjaar van 2012 Avouch Management Search opgericht. 

Van 1994 tot 2000 was Richard Gerestein Managing Consultant Recruitment bij Thatcher & Aalderink Personeelsintermediars, waar hij voornamelijk functies op medior en senior niveau bemiddelde voor klanten in de grootzakelijke markt. Richard was brancheverantwoordelijk voor ICT, CRM-ERP, Bouw, Civiele Techniek, Elektrotechniek en Weg- en Waterbouw.

In 1993 en 1994 was Richard als zelfstandig Consultant verbonden aan Eurolink Marketing & Tradesupport te Baarn en was hier verantwoordelijk voor het acquireren van mediacontracten en advertentiewerving voor regionale en landelijke media in Midden- en Oost Europa. Verder begeleidde Richard West Europese bedrijven bij het realiseren van lokale vestigingen in Midden- en Oost Europa.

Voorafgaande aan zijn werkzaamheden in het bedrijfsleven was Richard tussen 1982 en 1993 onderofficier en officier bij de Koninklijke Landmacht. In deze periode gaf hij leiding aan groepen en pelotons bij een aantal (Pantser) infanterie bataljons, trainde hij specialisten op het gebied van Militaire Inlichtingen en Veiligheid, en volgde hij diverse opleidingen en trainingen op het gebied van gevechtsveldmanagement, didactiek, operatien, logistiek, Human Resources en tactiek.

Op maatschappelijk gebied vervulde Richard tot voor kort diverse bestuursfuncties binnen non profit organisaties en adviseert hij met regelmaat management- en bestuurslagen op pro deo basis. Richard is gehuwd en heeft 2 kinderen. Zijn vrije tijd vult hij vooral met hardlopen, motorrijden en een aantal neventaken. Daarnaast leest hij op spaarzame momenten graag een goed boek en blijft hij zich interesseren voor militaire geschiedenis, politiek en maatschappij. 

ASSOCIATE:

Maakt deel uit van het Associate netwerk van Avouch Management Search en wordt op basis van zijn of haar specifieke expertise. De Associate is zelfstandig ondernemer, is geselecteerd op basis van zijn of haar communicatieve vaardigheden, heeft een bewezen trackrecord op het betreffende vakgebied en 'fit' met de werkwijze en kwaliteitsnormen van Avouch Management Search. 

Theo de Korte (associate)

Theo de Korte (1974) begon zijn loopbaan als maatschappelijk werker bij het Leger des Heils en vervulde diverse leidinggevende functies binnen de zorg. In 2007 startte hij als zelfstandig ondernemer met de oprichting van De Korte Project- & Interimdienst. Theo heeft landelijk voor verschillende soorten organisaties interim- en adviesopdrachten tot een goed einde weten te brengen. In 2010 is hij initiatiefnemer geweest van Akkolade, een werving & selectiebureau voor verpleegkundigen en verzorgenden. Dit bureau heeft hij verkocht om zich meer te gaan richten op training en advies. Theo is facilitator van Insights Discovery en houdt zich naast het trainen en coachen van teams en medewerkers bezig met de werving en selectie van managers en specialistische staffuncties binnen Avouch Management Search

 

Ingrid Rietveld - van Diest (associate)