Wij werken samen met:

Avouch Management Search werkt nauw samen met een aantal partners bij het uitvoeren van haar bemiddelingsactiviteiten.

Otys® Recruitment Software

OTYS heeft jarenlange expertise in recruitment software en biedt een volledig pakket voor werving & selectie, uitzendbureau's, detachering, corporate HRM en vacaturebanken. Met 5 kantoren en meer dan 100 medewerkers zijn zij niet alleen de grootste van Europa, maar beschikken hierdoor ook over een zeer breed kennispalet. Avouch is ‘Ambassador of Otys’ en gebruikt al sinds 2003 Otys als belangrijkste business applicatie.

Neem contact met ons op

 

 

Insights® Discovery


Insights Discovery gebruikt een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel om inzicht te krijgen in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen. We meten deze voorkeuren aan de hand van een korte online vragenlijst. De antwoorden daarop resulteren onder meer in een persoonlijk profiel van tenminste 20 bladzijden, waarin de individuele kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart worden gebracht. Het profiel laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen. Avouch beschikt over gecertifieerde trainers.

Neem contact met ons op

 

 

Onbekende Helden


Avouch maakt zichtbaar dat zij zich inzet voor veteranen, beide partners zijn oud-militair en tonen op deze wijze hun waardering.

Neem contact met ons op

 

 

Life Communications


Life Communications werd in 2001 opgericht door Ingrid van Diest. Na het behalen van haar propedeuse Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht, vervolgde ze haar studie aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze in 1994 het doctoraalexamen Oost-Europese Studies ‘met genoegen’ behaalde. Life Communications legt zich toe op het schrijven van (SEO) teksten voor online en printed media voor zowel de profit als non-profit sector.

Naar website


 

Avouch IT Recruitment


Avouch IT Recruitment bestaat uit een team van zelfstandige professionals met een langdurige bewezen performance op het gebied van werving & selectie, recruitment en arbeidsmarkt communicatie in - en voor de ICT branche.
In de afgelopen 20 jaar hebben honderden, goed gekwalificeerde kandidaten via Avouch hun weg gevonden naar een volgende stap in hun carrière bij onze relaties.

Bezoek de website

 


 

Business IT Scan®

Met de BusinessITScan wordt een lang en duur consultancytraject voorkomen. IT’s Teamwork is de BusinessITScan gaan ontwikkelen om zoveel mogelijk kennis zo laagdrempelig mogelijk online aan te bieden. Organisaties kunnen zo zelfstandig snel inzicht krijgen. ‘We merkten dat er veel organisaties in de markt zijn die daar behoefte aan hebben en er bestond geen instrument voor’, zegt IT’s Teamwork-directeur Anton Dijkhuis. ‘Daar hebben wij de BusinessITScan voor ontwikkeld. Meerdere relaties in binnen- en buitenland hebben er al gebruik van gemaakt en inzicht gekregen in de verbeterpunten, dankzij het dashboard en de rapportages. De BusinessITScan helpt organisaties dan ook vooral met het uitstippelen van een digitale strategie.

Website Business IT Scan

 

 

Kendall LIFE Languages Profiel (KLLP™)


Het Kendall LIFE Languages Profiel (KLLP™) is de naam van de communicatie Analyse Tool van LIFE Languages™. De gemeenschappelijke naam is LIFE Languages™. Het profiel meet 7 verschillende communicatiestijlen (de 7 LIFE Languages). In totaal worden tweeëndertig communicatiefactoren in beeld gebracht. Het is nadrukkelijk geen test, zoals een psychologische test of een persoonlijkheidstest, maar een samengesteld profiel waarin de individuele communicatie inzichtelijk wordt gemaakt. Avouch beschikt over gecertifieerde trainers.

Neem contact met ons op

 

 

Rietveld Adviseurs


Rietveld Adviseurs staat bij opdrachtgevers bekend als een onderscheidend adviesbureau op het gebied van leiderschap. We gaan uit van de kernwaarden van uw bedrijfscultuur en onderscheiden ons doordat wij met hart en ziel betrokken zijn. We hebben een no-nonsense mentaliteit en doen wat wij beloven. Met onze directe aanpak staan wij garant voor persoonlijke ontwikkeltrajecten met duurzame oplossingen.

website Rietveld Adviseurs